Wie zijn wij

Ben Kaelen

Je welkom en prettig voelen in en om een gebouw, ongeacht beperking of lichamelijke uitdaging, dat is het uitgangspunt in mijn werk en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Al ruim een decennium werk ik voornamelijk in Noord-Brabant aan het verbeteren van de integrale toegankelijkheid, hoofdzakelijk als specialist op het gebied van toegankelijkheid van de gebouwde omgeving. Dit doe ik voor een brede doelgroep; van gemeenten tot verenigingen. En voor een nog bredere profijtgroep van mensen met en zonder beperking.

Accesso Advies is opgericht door mij, Ben Kaelen.
Ik ben 37 jaar en woonachtig in Oss. Al tijdens mijn vooropleiding GezondheidsZorg Technologie (GZT) kwam ik in aanraking met de wereld van toegankelijkheid en inclusie. Toen nog als student, later als adviseur en inhoudsspecialist met een expertise op fysieke toegankelijkheid.

Na 13 jaar kennis en ervaring te hebben opgedaan bij een maatschappelijk adviesbureau in het sociaal domein, is het nu de juiste tijd om als zelfstandig adviseur mijn diensten aan te bieden.

Ik ontzorg mijn opdrachtgever bij diverse toegankelijkheidsvraagstukken en begeleid het proces van ontwerp tot uitvoer en ingebruikname van een gebouw of openbare ruimte.

Met mijn werkzaamheden zorg ik voor bewustwording over (het belang van) toegankelijkheid en inclusie.

Het mooiste aan mijn werk is dat ik veel mensen ontmoet die vanuit professie, interesse of affiniteit de toegankelijkheid willen verbeteren. Vaak zijn zij al goed op weg en mag ik hen helpen om in gezamenlijkheid het gewenste ambitieniveau op het gebied van toegankelijkheid te bereiken.

Graag tot ziens!

Ga naar de inhoud